Klimavanebrud - Om os

Om os

pil

Sådan startede historien om

1000 KlimaTopmøder!

Hverdagens KlimaTopmøde startede i 2021 som et projekt mellem Aarhus kommune og Vanebrudspalæet (i dag Habitura). Ideen var at skabe et værktøj, der ville hjælpe borgerne med at komme af med de klimaskadelige vaner, ved at bruge vanebrudspalæets mangeårige erfaring med at skabe nye gode vaner. KlimaTopmøde-konceptet er gennem årene blevet udbredt til hele landet og er løbende tilpasset ud fra de erfaringer, der er gjort i praksis. På den måde har det karakter af et stort fælles innovationsprojekt.

22Kommuner+

Makkerskabet af danske kommuner

I dag er der 23 danske kommuner med i makkerskabet om udbredelse af Hverdagens KlimaTopmøde. Der er trænet over 100 lokale klimatopmødeværter, der afholder arrangementer på blandt andet skoler, i virksomheder, i landsbyer, i boligforeninger, på biblioteker og hos foreninger.

Sådan har KlimaTopmødet udviklet sig over årene.

2021: KlimaTopmødet udvikles i samarbejde med Aarhus kommune 

2022: Aalborg, Odense, Esbjerg, Norddjurs, Skanderborg, Fredensborg og Ballerup indgår i makkerskabet. KlimaTopmøde i Holstebro

2023: Brøndby, Vesthimmerland, Albertslund, Hjørring, Vejen, Ærø, Assens og Hillerød tilslutter sig makkerskabet. KlimaTopmøder i Lejre, Køge, Herlev og Odsherred.

2024: Herning, Viborg, Haderslev, Rudersdal, Solrød og Næstved tilslutter sig makkerskabet. KlimaTopmøder i Middelfart, Furesø og Faaborg/Midtfyn

2025: Furesø og Nordfyns tilslutter sig makkerskabet. KlimaTopmøde i Rebild kommune

Læs, se eller hør med her

Presse om KlimaTopmødet

Vil du høre mere om Hverdagens KlimaTopmøde

Ring eller skriv til os

...

Søren Hoffmann Hansen
hansen@habitura.com - 27 26 77 45

...

Thomas 'VovemoD' Lütken
thomas@habitura.com

...

Esben Martiny Bruun
esben@vanebrud.dk